Přípravy na výstavu začínají.

27.03.2013 17:29

Dneska jsem vykoupala Yukonka a Curymu omyla bříško a prcku, vyčistila jim uši a zastřihla drápky. Večer ještě každého z nich zakápnu spot-onem Biomectinem. Zítra bude na řadě Pasta. V pátek pojedeme pro veterinární potvrzení a připravím do nového domova prcka Buffíčka.

Opravdu žádné extra úspěchy, co se výstavy týče, nečekám, ale třeba se na nás usměje štěstí :-) Letos bude veliká "konkurence", pojedou ty nejznáměnější chs :-) Já se ale moc těším na nové přátelské kontakty, na spoustu lidí, se kterými mě pojí stejný zájem, na hromadu nádherných zvířat, a když se někomu z našich morčátek zadaří, bude to taková třešnička :-)

Na rychnovskou výstavu kromě Curakaa, Yukona a Pasty povezu i našeho malého odchovance Buffalo Billa, kterého chovatelka z chs Anubis Míša Hejná dopraví do Kladna (čímž má už teď moje obrovské díky). V Kladně si jej přeberou noví majitelé. Na Buffíčka prý už čeká klec a mistička a nějaká dobrůtka na přivítání :-)

Ráda bych s sebou vzala i Argenia, který stále ještě nenašel nový domov. Pokud bude místečko v prodejní kleci, mohl by se někomu zalíbit. Je to velmi milý a pěkný klučínek, určitě někomu padne do oka :-)

No, a abychom se doma nevyprázdnili moc, dovezu si z výstavy samečka Floriana z chs Morčecí doupě. Moc se na kluka těším! Měl by sloužit jako nepříbuzný krycí samec k dcerám mých stávajících béžovek (a lilek).

Svého budoucího páníčka (paničku) má i samička Polárka. Poputuje příští víkend do hobby chovu Od Popelky. Půjde tedy do chovu, za což jsem ráda :-)

Casino Royal má své album na morčatech. Kromě Casinka jsou někde i jeho souroznci a mamina Ulrika, někde jsme se zs nechali už inspirovat stále nepřicházejícím, ale toužebně očekávaným jarem: https://www.kralici.cz/morcata/alba.asp?a=29366

A od majitelky Astonka přišly nějaké fotečky z nového domova. Astonek se má dobře, společnost mu dělá překrásný nahatý sameček Jack. Nějakou fotečku určit vložím a tímto děkuji paní Podané, majitelce Astonka :-)