Zemřela miminka Brambůrek a Broskvička.

19.02.2013 19:01

Včera odpoledne psala Lucka, že nejmenší klučík od Unitky leží v koutku a třepe nožkama, očičko má zalepené. Za půl hodinky klučík zemřel. Byl moc malinký, jeho a sestřičku Unitka odmítala přijmout a nakojit. Holčička už odpoledne také nevypadala dobře, měla zalepená očička a v dlani chladla. Potřebovala neustále zahřívat. Její váha i přes dokrm spadla na 52 gramů. Do rána i ona svůj boj vzdala. Jména jsem měla připravená honosná, víceslová. Nakonec mrtví prcci dostali jména domácká Brambůrek a Broskvička.

 

Dnes jsem dovezla zbytek miminek a mamči. Piminčini prcci jsou velicí: tmavá holčička (béžová nebo namíchlá se slate blue...?) má 98g, světlá holčička (béžová se šafránem) má 92g, tmavý kluk (trikolorek - béžový - možná přechod se slate blue? se zlatou a bílou) má 100g a světlý chlapeček (béžová se šafránem a bílou) váží 94g. Pěkné váhy. Piminka kojí krásně, je to vzorná mamina.

Unitčini dva zbylí kluci se jakž takž drží. Unitce mateřské povinnosti evidentně moc nesedí, nicméně to vypadá, že zbývající mrňata vezme na milost. Oba kluci jsou béžoví se zlatou. Jeden má docela pěknou váhu (88g), o druhého se celkem bojím, váží 59g, je jak chrastítko a začíná se mu lepit očičko, což byl u jeho sourozenců příznak konce... Dokrmuji inzulínkou kočičí mléko. Snad se tento mrňous vypiplá - je droboučký, vypadá jak macatější džungarák.

Maličký drobeček - držte mu palce!