Vrhy G a H

16.10.2013 14:24

Včera ráno se narodila miminka Ulričce. Tatínkem tohoto vrhu je Johan Od Glorie. Čekala jsem tak ty čtyři prcky a jaké bylo překvapení, když jsem jich pod Ulrikou napočítala pět :-) Máme dva kluky a tři holčičky. Všechno teddíčci v kombinaci barev béžová-ice cream-bílá (jeden klučík bikolorek bez béžové). Miminka jsou malinká.Tři mají váhu přes 50 gramů (nejmenší Goodík 52g), ale dokrmujeme a mimča se drží statečně :-) Ulrika je svědomitá máma a skvěle se o své potomky stará. Je jich ale dost a váha je opravdu nízká, tak pravidelný častý dokrm je potřeba. Goodíček nad ránem spadl na 49g, ale už je zas na původních 52g.

Fotka: Dva nejmenší cvrčci jsou tady u mámy. žluťásek Goodík a bělásek Guccík.

Mimča s maminkou Ulrikou Od Glorie. Zleva: samička Gama, za ní sameček Guess, pod ním samička Goya, dále napravo bílá šmudlinka Gucci a klučík Goody.

Fotka: Goody, sameček, 52g

Goodíček - 52g.

Fotka: Gucci, sameček, 54g

Gucci - 54g.

Fotka: Goya, samička, 59g

Goya - 59g.

Guess - 68g.

Gama - 84g.

 

A dnes nad ránem se rodilo taky. Maminkou je naše odchovankyně Adelheid, která s Yukonkem "vyrobila" tři krásná hladká ATG miminka. Velká škoda, že jsou všichni kluci :-( Ale hlavně že jsou i s maminkou v pořádku :-) Váhy taky nic moc, nejmenší cvrček má 59g. Jeden sameček je celobéžový, tři kluci jsou ve zbarvení solid argente béžovo-zlatá. Jména zatím nemám všechna, takže postupně zvěřejním :-)

Fotka

mimčo 1 - 59g

Mimčo 2 - 62g

Mimčo 3 - 70g

Mimčo 4 - 81g

 

 Další rodičkou v pořadí bude pravděpodobně Chantal Od Zakouše (cca za 3 týdny?) a potom Celtic Melody (cca za měsíc). U Piminky si březostí nejsem jistá, pořád nenabývá.